FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Ζαφειρόπουλος: ΚΕΘΕΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων εργασίας διάφορων ειδικοτήτων με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας (ΙΔΑΧ)

Ημερομηνία: 14-04-2021 | Συντάκτης:

Ο δρόμος προς την εργασία

γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA, ΠΕΣΥΠ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος η οποία αφορά την πλήρωση θέσεων εργασίας στο ΚΕΘΕΑ διαφόρων ειδικοτήτων (Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Κοινωνιολόγοι, Νοσηλευτές, Ειδικοί θεραπευτές) με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.kethea.gr – ενότητα «ΝΕΑ», ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες

Οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την ηλεκτρονική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής και στη συνέχεια να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών για τη θέση που ενδιαφέρονται, στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν MONO τα απαραίτητα και αναφερόμενα στην προκήρυξη δικαιολογητικά. Δικαιολογητικά που δεν αναφέρονται στην προκήρυξη, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει Αίτηση για μία (1) μόνο θέση. Η υποβολή υποψηφιότητας σε περισσότερες της μίας (1) θέσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η υποβολή επαναλαμβανόμενων ηλεκτρονικών Αιτήσεων για μία (1) θέση που αντιστοιχεί σε ένα κωδικό, συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Προθεσμία αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 και λήγει στις 26 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.

Περισσότερες Πληροφορίες

Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος