FOLLOW US: facebook twitter

Υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr – Αυξάνεται ο αριθμός των νέων μελών

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ξεπερνούν τις 13.000 χιλιάδες συνολικά -πριν και μετά την ηλεκτρονική καμπάνια μέσω της πλατφόρμας isyriza.gr– τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που ενθαρρύνει τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου στην προσπάθεια διεύρυνσης του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρονικές εγγραφές κινούνται αυξητικά καθώς μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν φτάσει τις 7.600, ενώ το πρώτο δεκάωρο που βγήκε στο διαδικτυακό αέρα η πλατφόρμα isyriza.gr είχαν εγγραφεί 4.000 νέα μέλη.

Παράλληλα, από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου (πριν ξεκινήσει η καμπάνια), μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει άλλα 5.500 άτομα,

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής. Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, λίγα λεπτά μετά το λανσάρισμα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr και το «όργωμα» της επικράτειας από τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη πρώτης γραμμής για το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική του βάση, δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών, το οποίο, όπως λένε, «θα εντείνεται και αυτό θα αποτυπώνεται με αύξηση των εγγραφών νέων μελών, τόσο κατά τη διάρκεια των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας»

Μετά την Αχαΐα, στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα προετοιμάζονται για τη δεύτερη εξόρμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιήσει -όπως όλα δείχνουν- τριήμερη περιοδεία αυτή την εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος