FOLLOW US: facebook twitter

Υπόθεση Σεμέδο: “Κοιμήθηκα ζαλισμένη από ποτό και με βίασαν” – Η μαρτυρία σοκ της 17χρονης

Ημερομηνία: 30-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Τι αναφέρει η δικογραφία για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.

Τη δικογραφία για την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr.

Από αυτήν προκύπτει ότι η 17χρονη κοπέλα ήταν σε “κωματώδη” κατάσταση (από την κατανάλωση αλκοόλ) και κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα τη στιγμή που στο δωμάτιο εισέβαλε ο Νιγηριανός μάνατζερ (ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη) ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Σύμφωνα με τη συγκλονιστική κατάθεση της 17χρονης αμέσως μετά στο ίδιο δωμάτιο εισήλθε και ο Σεμέδο ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα το φερόμενο ως θύμα επιβεβαίωσε και η μάρτυρας της υπόθεσης, μια 16χρονη φίλη της με την οποία διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο.

Η μαρτυρία

Καταθέτοντας για πολλές ώρες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στο Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θεμάτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού ψυχολόγου, η 17χρονη που διαμένει μόνιμα στον Βύρωνα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Σεμέδο και του συγκατηγορούμενού του. Όπως είπε και αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο μανατζερ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

“Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…”.

Στην ίδια υπηρεσία προσήλθε και κατέθεσε και η φίλη και μάρτυρας της 17χρονης, μια 16χρονη κοπέλα η οποία επιβεβαίωσε την καταγγελία για βιασμό.

Σημειώνεται ότι οι ραγδαίες εξελίξεις προκλήθηκαν από την απόφαση της 17χρονης να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της την υπόθεση βιασμού. Η μητέρα της προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής και κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέθεσε και το φερόμενο ως θύμα.

Εξετάσεις

Από την ασφάλεια παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης, η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και η λήψη DNA, ενώ η μητέρα της ανήλικης παρέδωσε τα ρούχα και τα εσώρουχα της κόρης της για εργαστηριακές εξετάσεις. Παράλληλα παραδόθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr.

Ο Σεμέδο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα μπροστά από το σπίτι του ενώ οι αρχές κατάσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα, τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά τον Νιγηριανό συγκατηγορούμενο του ποδοσφαιριστή παρουσιάστηκε μόνος του (στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας) στην Ασφάλεια, μετά τη λήξη του αυτοφώρου, και παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 17χρονη αλλά είπε ότι αυτό έγινε με τη συναίνεσή της.

Το ίδιο ισχυρίζεται και ο Σεμέδο ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (31/08) κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό στην ανακρίτρια Αθηνών.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος