FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» ο Γιάννης Γεωργακόπουλος

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα του γνωστού εμπόρου και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Γιάννη Γεωργακόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η οικογένεια Γεωργακόπουλου αποτελεί διαχρονική αξία στο χώρο του εμπορίου της Αμαλιάδας, καθώς διατηρούν ένα από τα παλαιότερα καταστήματα του κέντρου. 

Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί μεγάλη μου τιμή και χαρά που ο Γιάννης Γεωργακόπουλος αποδέχτηκε την πρότασή μου για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο.

Διότι ο ίδιος είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και χαρακτηρίζεται ως “κόσμημα” για τον κλάδο του και τα μέλη του συλλόγου που εκπροσωπεί.

Η συνεργασία μας στο σχεδιασμό του προγράμματος των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου που καταθέσαμε από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο, μου έδειξε και τις πολλές αρετές του σε επίπεδο οργάνωσης και μαχητικότητας.

Του εύχομαι καλή επιτυχία!». 

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Η επερχόμενες εκλογές του Μαΐου είναι οι πλέον κρίσιμες για τον τόπο μας, αφού θα πρέπει να συνεχιστεί το αναπτυξιακό πλάνο που έχει χαραχτεί τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν παρότρυνσης φίλων και συναδέλφων μου, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και να συστρατευτώ στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ – ΜΕΡΑ. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος