FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο Χαράλαμπος Ντάνασης

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα του Τραπεζικού Υπαλλήλου και ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Ήλιδας κ. Χαράλαμπου Ντάναση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Ντάνασης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου προκειμένου να συνταχθώ μαζί του και να κατέλθω στον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Εκτίμησα ιδιαίτερα τη μεθοδικότητα και τη δουλειά της δημοτικής αρχής πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η βελτίωση των οικονομικών του δήμου μας, που είναι η απαρχή των πάντων για έναν δήμο με μέλλον.

Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει δίπλα στους συμπολίτες μας, στο κέντρο της Αμαλιάδας, στις γειτονιές της πόλης, στα δημοτικά διαμερίσματα και στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας, για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας και τη βελτίωση των υποδομών.

Προχωράμε όλοι μαζί, με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος