FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας ο Ανδρέας Παπαδάκος

Ημερομηνία: 14-10-2022 | Συντάκτης:

Ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί μιας  υπερκομματικής δημοτικής παράταξης, της ΗΛΙΔΑ36

Την πρόθεση του να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε χθες ο Ανδρέας Παπαδάκος, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Δήμαρχος Ήλιδας, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη «Ήλιδα- Νέα Εποχή» του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη.

Ο κ. Παπαδάκος, αποτελούσε μέχρι και πριν λίγο καιρό, στενό συνεργάτη του Γιάννη Λυμπέρη, η διαχείριση όμως του θέματος επαναλειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την απομάκρυνση τους, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων στα οποία είχε προσφέρει (π.χ. εξοπλισμός Νοσοκομείου), και παρά την έλευση τριών ετών παρέμεναν άλυτα, οδηγώντας τις σχέσεις τους σε οριστική ρήξη. Ο κ. Παπαδάκος με τη χθεσινή του ανακοίνωση, διαχώρισε την θέση του από την δημοτική αρχή Λυμπέρη δηλώνοντας πως στόχος της απόφασης του αυτής είναι η εξυπηρέτηση του δημοτικού και κοινωνικού συμφέροντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Παπαδάκου έχει ως εξής:

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

             “ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

            Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης να ηγηθώ αυτοδιοικητικού υπερκομματικού συνδυασμού, που θα τον αποτελούν πρόσωπα, που θα εμπνέονται από Όραμα για τα Δημόσια πράγματα και με σεβασμό στον πολίτη και στην εξυπηρέτηση του δημοτικού και κοινωνικού συμφέροντος. 

Η υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Ήλιδας σηματοδοτεί την αντίθεσή μου στο προσωποπαγές και αυθαίρετο μοντέλο ενάσκησης της δημοτικής εξουσίας κατά την τελευταία τριετία. Είναι αυτονόητο οτι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ από την Παράταξη “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, την οποία υπηρέτησα αφιλοκερδώς και αγόγγυστα και:

Συνιδρύω με χιλιάδες Συνδημότες της Αμαλιάδας και των 35 κοινοτήτων τον νικηφόρο Συνδυασμό

“ΗΛΙΔΑ 36”.

Κατηγορηματικά δηλώνω οτι αφενός μεν παραμένω δημοτικός Σύμβουλος αφετέρου είμαι ήδη μόνιμος κάτοικος Αμαλιάδας και ΤΑΓΜΕΝΟΣ στην εξυπηρέτηση του τόπου μας.

Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Ανδρέας Παπαδάκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος