FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια δήμαρχος Ήλιδας η Κλεονίκη Γκουβίτσα

Ημερομηνία: 11-11-2022 | Συντάκτης:

Ανακοίνωσε την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές

Την κάθοδο της στο στίβο των δημοτικών εκλογών  ως υποψήφια δήμαρχος Ήλιδας ανακοίνωσε  μέσω ανάρτησής της στα social media η  δικηγόρος  Αμαλιάδας Κλεονίκη Γκουβίτσα, επιβεβαιώοντας τις φήμες που προηγήθηκαν της ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων η κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Δεν είναι λίγοι αυτοί που με πλησιάζουν και με ρωτούν και μου ζητούν να αιτιολογήσω το γιατί θέλω να συνδράμω τον τόπο μου…

 Θυμάμαι τον παππού μου, τον υπέροχο αυτό άνθρωπο που έφτιαχνε τα μηχανάκια και τα ποδήλατα όλου του νομού, όταν εγώ, ήμουν πιτσιρίκι και όλα φάνταζαν τεράστια στα μάτια μου. Θυμάμαι να μου λέει, ότι ο τόπος μας, είναι ευλογημένος και πολλά υποσχόμενος, αλλά δυστυχώς υστερεί σε ηγέτες. Δεν καταλάβαινα τότε τι ακριβώς εννοούσε.

 Τώρα πλέον, που κατανοώ το πνεύμα του, όπως και το πνεύμα των γονιών μου που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις για τον τόπο αυτό, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον της πόλης μου, διότι, εδώ ζω, εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου, εδώ σκοπεύω να γεράσω αλλά και εδώ θέλω να επιστρέψουν τα παιδιά μου μετά τις σπουδές τους…»

 Τονίζει ακόμα ότι παρακολουθεί την Αμαλιάδα και τα χωριά να αλλάζουν καθημερινά προς το χειρότερο και νιώθει  ότι επιβάλλεται να ασχοληθεί είτε ως πρώτη είτε ως τελευταία Πολίτης.  “Σε αυτή μου την προσπάθεια ,θέλω να προκαλέσω και να προσκαλέσω την γενιά μου , η οποία είναι στο περιθώριο, με ευθύνη επαγγελματιών Πολιτικών, τα τελευταία 30 χρόνια , να αναλάβουμε τα ηνία μιας νέας πορείας του Δήμου μας.

Τέλος δηλώνει ενεργή σε έναν καθημερινό διάλογο με τους δημότες τονίζοντας ότι αυτός ο διάλογος σύντομα θα παρουσιάσει μια ευρεία συμμαχία των προοδυευτικών δυνάμεων με σημαντικές προγραμματικές δεσμεύσεις για ένα καλύτερο μέλλον”.

φωτο ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΓΚΟΥΒΙΤΣΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος