FOLLOW US: facebook twitter

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά κοντά στην 117 Π.Μ-Καλά ο πυροσβέστης που ένοιωσε αδιαθεσία

Ημερομηνία: 03-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Περιβάλλον

Υπό έλεγχο τέθηκε τελικά μετά τις 6 το απόγευμα, η φωτιά που ξέσπασε κοντά στην πύλη του Αεροδρομίου της Ανδραβίδας χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο χώρος του αεροδρομίου. Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης ένας πυροσβέστης ένοιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ευτυχώς ο άνθρωπος είναι καλά.

Αμέσως μόλις η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών όπου αμέσως κινητοποιήθηκαν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Λεχαινών, Αμαλιάδας και Πύργου, ενώ έσπευσε από την Πάτρα και ένα πεζοπόρο τμήμα που σε λίγη ώρα βρεθηκε στο αεροδρόμιο, επίσης ένα όχημα του κλιμακίου της 117 ΠΜ και ακόμα δύο αεροσκάφη Air Tractor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής Λεχαινών, η φωτιά ξέσπασε δίπλα σε έναν στάβλο τον οποίο έκαψε ολοσχερώς, όπως και ένα θερμοκήπιο καθώς επεκτάθηκε σε μια έκταση με ξερά χόρτα, καίγοντας συνολικά περίπου δέκα στρέμματα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, βοήθησε στο να ελεγχθεί σύντομα η φωτιά και τώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν από άλλα κλιμάκια του νομού πέραν των Λεχαινών είναι έτοιμες να αποχωρήσουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος