FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχη γιορτή λήξης της χορωδιακής χρονιάς του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου: Γιόρτασαν με «ένα καράβι τραγούδια»!

Ημερομηνία: 22-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
-Την Τετάρτη η μεγάλη γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων στο Επαρχείο

«Μ’ ένα καράβι τραγούδια» γιόρτασαν τη λήξη της χορωδιακής χρονιάς τα μέλη και οι φίλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου. Στον όμορφα στολισμένο χώρο, του αίθριου των γραφείων του Λυκείου, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην πραγματικά όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε απόλαυσαν μοναδικές μουσικές και τραγούδια αλλά και υπέροχα εδέσματα συνοδευόμενα από κρασί.

Η Έφορος της Χορωδίας κ. Γιώτα Μπαρτζοπούλου απεύθυνε χαιρετισμό καλωσορίσματος σε όλους και μίλησε για το πρόγραμμα της όμορφης εκδήλωσης που είχαν προετοιμάσει ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για την συνεργασία τους. Επίσης και η πρόεδρος του Λυκείου κ. Κατερίνα Παρασκευόπουλου, μίλησε για τις δράσεις του ΛΕΠ και απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων, μικρών και μεγάλων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Επαρχείο

Η βραδιά, κύλησε με υπέροχα τραγούδια από τα μέλη της Χορωδίας και τη δασκάλα τους στο πιάνο Κωστούλα Σακκά Κυρίτση αλλά και από τους μουσικούς Κώστα Πετρόπουλο και Μιχάλη Τζίφα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος