FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Αμαλιάδας: Χαμόγελα και βραβεύσεις στην τελετή λήξης των Ακαδημιών

Ημερομηνία: 17-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Υπερίωνα Αμαλιάδας. Την περασμένη Πέμπτη στο Κλειστό της Ήλιδας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της φετινής σεζόν για τα τμήματα μπάσκετ του Υπερίωνα, με την παρουσία όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών, των γονέων τους και μέσα σε εορταστικό κλίμα έλαβαν χώρα διαγωνισμοί και βραβεύσεις για τους νικητές.

Απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα, άλλα και μετάλλια στης νικήτριες ομάδες του εσωτερικού πρωταθλήματος.

Ο Υπερίων ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές άλλα και του προπονητές για την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η διοίκηση του συλλόγου μέσω ανακοίνωσής της «θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν (12 χρόνια) στον Υπερίωνα, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, χρονιά με χρονιά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον «ΗΛΕΙΟ» για την άψογη συνεργασία που είχαμε και αυτή τη σεζόν. Το επόμενο ραντεβού των τμημάτων υποδομής δόθηκε για τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Καλό και δροσερό καλοκαίρι να έχετε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος