FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Αμαλιάδας: Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών

Ημερομηνία: 11-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ, η αθλητική εκδήλωση του Υπερίωνα Αμαλιάδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ήλιδας, με την συμμετοχή των Ακαδημιών μπάσκετ του Υπερίωνα, της Α.Ε. Βαρθολομιού και του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας.

Ο Υπερίων Αμαλιάδας σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την στήριξή του στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο σύλλογος. «Ο σύλλογός μας από την ίδρυσή του (2007) συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ομάδων της ΕΣΚΑΗ.

Το σημαντικότερο είναι ότι η ανδρική ομάδα αποτελείται αμιγώς με αθλητές των Ακαδημιών με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια. Η φετινή χρονιά είχε ως αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΗ να πάρει την 4η θέση και να προαχθεί στην επόμενη ανώτερη κατηγορία, Β΄ ΕΣΚΑΗ», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπερίωνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος