FOLLOW US: facebook twitter

Υπεγράφη η σύμβαση για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Βάρδα Ηλείας

Ημερομηνία: 15-04-2022 | Συντάκτης:

Εντός εξαμήνου αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το ισόγειο του κέντρου της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Βάρδα Ηλείας. Αυτό προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης με τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για ένα έργο που εντάσσεται στο πρόγραμμα της αποΐδρυματοποίησης των ατόμων με αναπηρία και στο σκέλος του αυτό ο προϋπολογισμός είναι 92.000 ευρώ.

«Όλοι οι συμπατριώτες μας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση τις αρχές της ισότητας και της δικαιοσύνης και σε ότι μας αφορά εργαζόμαστε με σταθερή πυξίδα αυτήν ακριβώς την αρχή. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή παράγοντας ουσιαστικό έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές του τόπου μας, αλλά και την ίδια την ποιότητα ζωής όλων των συμπατριωτών μας» δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.

Η ανακατασκευή του εσωτερικού της στέγης εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αναβάθμισης των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας και η χρηματοδότηση για την δράση αυτή προέρχεται από το αρμόδιο Υπουργείο υγείας. Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόν και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδος, Νικόλαος Σταθακόπουλος, ως κύριος του έργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος