FOLLOW US: facebook twitter

Υπεγράφη η σύμβαση για έργο οδοποιίας με ασφαλτοστρώσεις στις Κοινότητες Κατσαρού και Αγίων Αποστόλων

Ημερομηνία: 29-12-2022 | Συντάκτης:

Παν. Αντωνακόπουλος: «Η παρουσία μας και οι παρεμβάσεις μας είναι συμμετρικές σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου μας»

Η σύμβαση για την εκτέλεση έργου οδοποιίας με ασφαλτοστρώσεις που αφορούν περιοχές στις τοπικές Κοινότητες Κατσαρού και Αγίων Αποστόλων, υπεγράφη την Τετάρτη (28/12) από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον ανάδοχο του έργου. 

Παρουσία και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου, έγινε επίσης αναφορά και σε νέες άμεσα επικείμενες υπογραφές συμβάσεων για ανάλογα έργα που θα ακολουθήσουν, αφού ολοκληρώθηκαν και γι’ αυτά οι απαιτούμενες, προβλεπόμενες διαδικασίες.

  –  Όπως ανέφερε σε δήλωση του ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος:   

«Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις μας στην αστική οδοποιία με ασφαλτοστρώσεις. Στην προκειμένη περίπτωση υπογράψαμε με τον εργολάβο τη σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις, αρκετού μήκους, σε σημεία που αφορούν τις Κοινότητες Κατσαρού και Αγίων Αποστόλων. Να αναφέρω με την ευκαιρία ότι και το αμέσως επόμενο διάστημα, σε λίγες μέρες, θα υπογραφούν νέες συμβάσεις για την εκτέλεση ανάλογων έργων σε τοπικές Κοινότητες πέριξ του Πύργου.

Η παρουσία μας και οι παρεμβάσεις μας είναι συμμετρικές σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου μας. Η οδοποιία είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος