FOLLOW US: facebook twitter

Υπαίθριο πορνείο στο δάσος

Ημερομηνία: 06-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

porneia-dasos

Έφοδος της Αστυνομίας στο Κουνουπέλι

–Συνελήφθησαν, μαστροποί, εκδιδόμενες και πελάτες

«Πορνείο η ύπαιθρος» ήταν η επιχείρηση που είχαν στήσει δύο Βούλγαροι με δύο Βουλγάρες στο δάσος της Στροφυλλιάς στο Κουνουπέλι και πελάτες Μπαγκλαντέζους εργάτες γης από την ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον οίκο ανοχής που λειτουργούσε όχι σε κάποιο σπίτι ή παράγκα, αλλά κάτω από τα αστέρια και τα πεύκα του δάσους της Στροφιλιάς, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στη Βάρδα και προέβησαν σε συλλήψεις. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας έκαναν χθες νωρίς το βράδυ έφοδο στην περιοχή και τους έπιασαν όλους επ’ αυτοφώρω. Τις εκδιδόμενες, τους προαγωγούς τους και τους πελάτες.

Το σκηνικό του υπαίθριου πορνείου είχε στηθεί στο δάσος της Στροφυλλιάς. Οι εμπλεκόμενοι, όλοι εργάτες γης. Οι Βούλγαροι «προαγωγοί» και οι Βουλγάρες «εκδιδόμενες» είναι εργάτες σε φραουλοχώραφα. Το κρεβάτι είχε διαμορφωθεί ανάμεσα σε θάμνους με μια κουβέρτα κατά γης… Στην είσοδο του «πορνείου» ο ένας Βούλγαρος είχε ανάψει και φωτιά περιμένοντας τους πελάτες που έφερνε με το αυτοκίνητό του ο συνεργάτης του. Τα κορίτσια στα «δωμάτια» είχαν μαζί τους όλα τα απαραίτητα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για να συνευρεθούν με δεκάδες άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταρίφα ήταν 10 ευρώ, ενώ κάθε βράδυ οι δύο Βουλγάρες συνευρίσκοντο με περισσότερους από 20 άντρες η κάθε μία.  Τα σημεία που λειτουργούσε το υπαίθριο πορνείο συχνά άλλαζαν για να μην εντοπίζεται.

Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, μόλις είχαν φτάσει στο χώρο τέσσερις πελάτες υπήκοοι Μπαγκλαντές και ετοιμάζονταν να περάσουν καλά, αλλά μάλλον έμειναν με … τη χαρά. Και αυτό γιατί οι τρεις εξ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν προς απέλαση. Ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στην χώρα και αφέθηκε ελεύθερος. Οι τέσσερις είναι ηλικίας 22,23, 27 και 31 ετών. Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο Βουλγάρες ηλικίας 43 και 41 ετών, καθώς η πορνεία αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία … πταίσμα. Τέλος συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 40 ετών για μαστροπεία. Να σημειώσουμε πως ο ένας από τους προαγωγούς και η μια από τις εκδιδόμενες είναι αδέρφια. Στην κατοχή μιας γυναίκας βρέθηκε το ποσό των 1770 ευρώ και του ενός άντρα (Βούλγαρων) το ποσό των 1325 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν… Οι δύο Βούλγαροι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στα Δικαστήρια Αμαλιάδας για να δικαστούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος