FOLLOW US: facebook twitter

Υδρογονάνθρακες Κατακόλου και «Ποτόκι» στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 26-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ds-pyrgou

Διπλή συνεδρίαση την Παρασκευή

Η έγκριση ταμειακού απολογισμού του δήμου οικ. Έτους 2015 θα συζητηθεί την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου και αμέσως μετά, στις 7 θα πραγματοποιηθεί και τακτική συνεδρίαση. Τα βασικότερα θέματα αφορούν την έναρξη των εργασιών εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Κατάκολο καθώς επίσης την λήψη απόφασης έγκρισης των διαδικασιών για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου κατηγορίας Β’ (χαμηλής και μεσαίας όχλησης) στα όρια του Δήμου Πύργου και η έγκριση του πρακτικού της παραταξιακής επιτροπής σχετικά με τον έλεγχο της πρότασης της εταιρείας «ΠΛΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» για τη διαχείριση των αποθηκευμένων απορριμμάτων στη θέση «Ποτόκι» του Δήμου Πύργου.

Επίσης, θα ληφθούν αποφάσεις για την έγκριση της ρύθμισης των δανείων του Δήμου από την Τράπεζα Πειραιώς, τροποποίησης του προϋπολογισμού, επαναπροκήρυξης της δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 2ου ΕΠΑΛ καθώς και έγκριση χρηματοδότησης της ΔΗΚΕΠ από το Δήμο για την κάλυψη εσόδων – εξόδων έτους 2016 με το ποσό των 136.377 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, θα ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου Πύργου στην πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, για τη δημιουργία «Κέντρου Κοινότητας», της μερικής κτιριακής αποδόμησης στο χώρο του «Μανωλοπούλειου» πρώην Νοσοκομείου Πύργου και προέγκριση δαπάνης και ψήφισης πίστωσης, για τη συμμετοχή του δήμου στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2016».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος