FOLLOW US: facebook twitter

 «Ξύπνησε» από το κώμα ο 27χρονος Ηλείος αστυνομικός

Ημερομηνία: 21-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι συγγενείς του αστυνομικού ζητούν απαντήσεις για την περιπέτεια της υγείας του

Χαμόγελα για τον 27χρονο Ηλείο αστυνομικό από τον Καρδαμά  που έπεσε σε κώμα αφού διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα,   καθώς μετά από 15 ημέρες νοσηλείας «ξύπνησε» χθες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 27χρονος αστυνομικός κατάφερε, μάλιστα, να έχει και μια σύντομη συνομιλία με συγγενείς του οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις για το πώς έφτασε στην κατάσταση αυτή ο άνθρωπός τους.

Η περιπέτεια για τον 27χρονο αστυνομικό ξεκίνησε όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο του Πύργου με τους γιατρούς να του συνιστούν να επιστρέψει σπίτι.

Λίγες ώρες, αργότερα, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του 27χρονου αστυνομικού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα μεταφερθεί αρχικά στο Άγιος Ανδρέας Πατρών, στη συνέχεια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων και τελικά στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Από το συγγενικό περιβάλλον του νεαρού καταγγέλλεται ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο του Πύργου δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή και δεν αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του 27χρονου, με αποτέλεσμα την σοβαρή περιπέτεια για την υγεία του.

Θυμίζουμε ότι για την περίπτωση του 27χρονου, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση. Συγκεκριμένα, έχουν κληθεί για να εξεταστούν γιατροί και νοσηλευτές, ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, ιατρικά λάθη, είτε παραλείψεις, στον τρόπο ή στην ανάγνωση των εξετάσεων, καθώς ο νεαρός αστυνομικός  προσήλθε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου γιατί δεν αισθανόταν καλά, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο του Πύργου εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλίτιδας, όπως διαπιστώθηκε από τον οικογενειακό του γιατρό.

Μετά την προκαταρκτική, αναμένεται να οριστεί επιτροπή προκειμένου να διενεργηθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συγκεκριμένο περιστατικό και τον καταμερισμό τυχόν ευθυνών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος