FOLLOW US: facebook twitter

Χρυσό βραβείο για το εστιατόριο «Τριάδα» στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Νέα
Βραβεύτηκε με το Gold Award of Quality & Taste 2019 στην κατηγορία της Διεθνούς Κουζίνας ο σεφ Κωνσταντίνος Τσαντίλης για την επιχείρηση του
-Βρίσκεται πλέον στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια της χώρας

Στη λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια της χώρας, βρίσκεται πλέον το γνωστό εστιατόριο του Πύργου «Τριάδα» του σεφ Κωνσταντίνου Τσαντίλη, που βρίσκεται στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο της 28ης Οκτωβρίου 44. Η «Τριάδα», στις 4 Μαρτίου κατέκτησε το βραβείο Gold Award of Quality & Taste 2019  στην κατηγορία της Διεθνούς  Κουζίνας, στον μεγαλύτερο Πανελλαδικό θεσμό ανάδειξης κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης Estiatoria.gr Premium Awards 2019, όπου κάθε χρόνο αναδεικύνονται τα καλύτερα 100 εστιατόρια της χώρας που βραβεύει ο θεσμος estiatoria.gr.

Η Τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και το Χρυσό βραβείο 2019 παρέλαβε ο δημιουργός  και σεφ του εστιατορίου «Τριάδα» που επιμελείται αποκλειστικά όλα τα μενού, Κωνσταντίνος Τσαντίλης.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το Βραβείο, που αποτελεί και επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών του να αναδείξει δημιουργικά την διεθνή κουζίνα σε μια μικρή επαρχιακή πόλη όπως ο Πύργος, προσφέροντας στους λάτρεις του καλού φαγητού μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Με ανάρτησή του στο fb ευχαριστεί όλον τον κόσμο που τον τιμά στο εστιατόριο του και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Η «Τριάδα»,  διοργανώνει τακτικά θεματικές βραδιές διεθνούς κουζίνας με γιαπωνέζικη, μεξικάνικη, τοσκανική, ινδική, ιταλική, Λιβανέζικη  κουζίνα κλπ με ξεχωριστές δημιουργικές και αντιπροσωπευτικές γεύσεις προσφέροντας στους καλοφαγάδες ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις και την υψηλής αισθητικής διακόσμηση του χώρου. Από τα χέρια του ταλαντούχου και εμπνευσμένου σεφ Κωνσταντίνου Τσαντίλη που αντιμετωπίζει το φαγητό με τελετουργική διάθεση,  μπορεί κανείς να γευτεί από σούσι μέχρι παέγια και … μαύρα burger από κάρβουνο μπαμπού αλλά και κόκκινα αφράτα burger  και brioche για την Ημέρα των ερωτευμένων, εξαιρετικά γλυκά για τον επίλογο της βραδιάς. κινέζικη κουζίνα που είναι από τις πιο αγαπητές στην Ελλάδα ανακαλύπτοντας πως μπορείς να πιάνεις τα chopsticks, χρησιμοποιώντας πάντα εκλεκτές και ποιοτικές πρώτες ύλες, που επεξεργάζεται με έμπνευση και φαντασία.

Ακόμα και το όνομα του εστιατορίου «Τριάδα» δεν το επέλεξε τυχαία, έχει και αυτό το συμβολισμό του, καθώς είναι βασισμένο στη χρυσή τριάδα της διατροφής των Αρχαίων Ελλήνων: στάρι, λάδι, κρασί.

Ο Σεφ Κωνσταντίνος Τσαντίλης έχει την δική του διαδρομή στις κουζίνες, έχει κάνει πρακτική σε μεγάλα εστιατόρια ξενοδοχείων της χώρα, το 2004 μαγείρευε για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ έχει θητεύσει ως μάγειρας και τα ξενοδοχεία  «Amalias Hotel» στην Κουρούτα και  «Costa Navarino» στην Μεσσηνία. Πιο γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο  «Master Chef 2» που του έδωσε και το «διαβατήριο» της αναγνωρισιμότητας και πλέον έχει δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο στον Πύργο, την «Τριάδα», αρχικά στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς και τα δύο τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί στην 28ης Οκτωβρίου, δίπλα από την παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος