FOLLOW US: facebook twitter

Χρυσά αστέρια για την Ποτοποιία Μυλωνά!

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η Ποτοποιία Μυλωνά συμμετείχε με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 7ηEXPOTROF<<The Greek Fine Food Exhibition>>, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPOστο Μαρούσι, από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 και είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα της μέσω των MASTERCLASS σε εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου, δημοσιογράφους γεύσης αλλά και στους επισκέπτες.

Γνωστοί και καταξιωμένοι chef όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου,ο Γιάννης Γαβαλάς, ο Κωνσταντίνος Μπουγιούρης και η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη επισκέφθηκαν το χώρο της Ποτποποιίας Μυλωνά και δοκίμασαν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της. Επίσης παραβρέθηκαν ο διοργανωτής της 7ηςEXPOTROF κ. Κωστής Μοσχονάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, δοκιμάστηκαν από τους κριτές κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδόθηκε ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους.

Το πιο σημαντικό βεβαίως είναι ότι η Ηλειακή Ποτοποιία Μυλωνά συμμετείχε με δύο εξαιρετικά προϊόντα στα βραβεία ποιότητας , για τα οποία και βραβεύτηκε  με δύο αντιστοίχως Χρυσά Αστέρια.

Ένα Χρυσό Αστέρι για το Τσίπουρο Μυλωνά χωρίς Γλυκάνισο  και ένα   Χρυσό Αστέρι για το Ηδύποτο Μαστίχα Μυλωνά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ποτοποιία Μυλωνά

Πρόκειται για μία νέα τιμητική διάκριση, η οποία έρχεται ως συνέχεια των διακρίσεων που είχε η Ποτοποιία Μυλωνά το καλοκαίρι του 2019 στον 4ο διεθνή διαγωνισμό TASTE OLYMP AWARDS GR 2019. Σε αυτόν τον διαγωνισμό είχε αποσπάσει τέσσερα βραβεία

Τσίπουρο Μυλωνά χωρίς Γλυκάνισο – Χρυσό Βραβείο

Ηδύποτο Μαστίχα Μυλωνά- Χρυσό Βραβείο

Ούζο Μυλωνά Νο 62 – Αργυρό Βραβείο

Ηδύποτο Μυλωνά Κανέλλα και Γαρύφαλλο – Χάλκινο Βραβείο.

patoulis mulonas

mulonas perif ionion

mpougiouris mulonas

mulonas arguro

stamati mulonas

tsipouro mulonas

mastiha mulonas

awards mulona


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος