FOLLOW US: facebook twitter

Χρόνια πολλά και… αιχμηρά!

Ημερομηνία: 01-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Το 2020 ήταν η χρονιά που γεννήθηκαν τα «Αιχμηρά και Ευθύβολα». Η στήλη δημιουργήθηκε για να σχολιάζει σε τακτική βάση την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, να σας μεταφέρει έγκυρες ειδήσεις πριν από όλους και το –πάντα ενδιαφέρον και ελκυστικό- παρασκήνιο μέσα από τις «Πρωινές» Αιχμές,  και να συμβάλει στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των αναγνωστών της «Πρωινής».

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν αξιοσημείωτη, καθώς τα «Αιχμηρά» απέκτησαν δημοφιλία μεγαλύτερη από ό,τι θα περιμέναμε. Η χάρη μας έφτασε και σε υπουργικά γραφεία, άλλοτε για καλό, άλλοτε όχι! Οι αναγνώστες αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και για αυτό με τη νέα χρονιά θα δώσουμε τη δυνατότητα να μας στέλνετε τα δικά σας σχόλια, με ή χωρίς φωτογραφίες, για να δημοσιευτούν

Ο τοπικός και περιφερειακός Τύπος βιώνει δύσκολη περίοδο, καθώς τα δύο lockdown ουσιαστικά άφησαν τις εφημερίδες χωρίς κοινό. Όμως η ύπαρξη του Τύπου δεν είναι οικονομικό ζήτημα, αλλά ζήτημα Δημοκρατίας. Ο ενημερωμένος πολίτης είναι καλύτερα προστατευμένος. Άλλωστε, η δύναμη του Τύπου ήταν καθοριστική για την επιτυχία της Ελληνικής Επανάστασης, διότι «η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης». Τα «Αιχμηρά  και Ευθύβολα» θα είναι μαζί σας και το 2021 για να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα και όσα η εκάστοτε εξουσία θέλει να κρύβει. Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και σωματική και πνευματική ευεξία. Η Ηλεία και η χώρα μας χρειάζονται ενεργούς πολίτες, με άποψη και διάθεση για προσφορά και παρέμβαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος