FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Αγία Μαύρα – Πόλος έλξης μικρών και μεγάλων από το δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 12-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ένα ωραίο χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα ανοίξει για μεγάλους και μικρούς της επόμενες ημέρες, στήθηκε για πρώτη φορά στην πλατεία της Αγίας Μαύρας του Δήμου Πηνειού, με ξύλινα σπιτάκια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο  και σύντομα θα φωταγωγηθεί το δένδρο σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αγίας Μαύρας, φιλοδοξεί να σκορπίσει στιγμές χαράς και γιορτής σε όλα τα παιδιά όχι μόνο της Τ.Κ αλλά και των γειτονικών χωριών του δήμου Πηνειού και σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων της ευρύτερης περιοχής, αφού θα διοργανωθούν εκεί και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Την πρωτοβουλία να στηθεί ο Χωριό είχαν ο πρόεδρος του ΤΣ κ. Βασίλης Γεωργόπουλος και τα μέλη του ΤΣ, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χριστακόπουλος Παναγιώτης. ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Δημήτρης Γαλάνης ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια των μελών του ΔΣ του Συλλόγου Ανδρέα Καπότας και Καρασκούτη Νίκου.

Εντός των ημερών αναμένεται και το πρόγραμμα για την λειτουργία του, γεγονός που θα προσελκύσει πολύ κόσμο στην Αγία Μαύρα τις ημέρες των Χριστουγέννων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος