FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Στο φιλόξενο χώρο του «Ακροβάτη» στην κεντρική πλατεία του Πύργου διοργανώθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών που υπηρετούν στην Ηλεία. Το απόγευμα της Παρασκευής η μεγάλη αίθουσα του «Ακροβάτη» γέμισε ασφυκτικά με παιδιά και γονείς. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, το παράρτημα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Ηλείας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και την Ένωση Αξιωματικών Δυτ. Ελλάδας, πραγματοποίησαν την εκδήλωση για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά των αστυνομικών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης αφού καλωσόρισε παιδιά και γονείς, στάθηκε προς τις γυναίκες των αστυνομικών για να τους εκφράσει το θαυμασμό τους για την στήριξη προς τους συζύγους τους, που το καθήκον τους κρατά πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά τους. Παράλληλα μίλησε για το έργο των αστυνομικών της Ηλείας αλλά και τη γιορτή αυτή που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο τις γιορτές για να δώσει χαρά στα παιδιά.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος τόνισε πως «… αυτή η γιορτή γίνεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κάθε χρόνο και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά των αστυνομικών να διασκεδάσουν και να παίξουν. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους αστυνομικούς, εκτός υπηρεσίας να έλθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν ευχές. Εύχομαι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να φωλιάσει στην καρδιά όλων μας και να νιώσουμε την αξία της ανθρώπινης ζωής, τον αυτοσεβασμό, το σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία, ειρήνη και οικογενειακή γαλήνη».

Χαιρετισμό με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Δυτ. Ελλάδας Αστυνόμος Α’ Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και ο πρόεδρος του τοπικού παρατήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Α’ αντιπρόεδρος και αναπλ. Ταμίας του εθνικού τμήματος, Νίκος Μαρούντας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος