FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικα ψώνια με click away!

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
Με παραγγελίες από τον καταναλωτή στο κατάστημα και παραλαβή με ραντεβού

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι… πρωτόγνωρα για όλους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας και την καθημερινότητά μας.

Παρότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν το lockdown να λήξει στις 30 Νοεμβρίου, τα επιδημιολογικά στοιχεία και η πίεση που ασκείται στις ΜΕΘ δεν φαίνεται να επιτρέπουν κάτι τέτοιο .Η παράταση φαίνεται να «κλειδώνει», ωστόσο ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί για πόσο καιρό.

Όσον αφορά στα SMS συγκεκριμένα, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη λειτουργία του 13033 με στόχο η έξοδος των πολιτών για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια να γίνει ελεγχόμενα και με τήρηση των μέτρων προστασίας.

 Άδωνις Γεωργιάδης: «Δύσκολο να ανοίξει η εστίαση πριν τα Χριστούγεννα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το άνοιγμα της εστίασης πριν τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας μάλιστα πως «μας κυβερνά ο ιός» .

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, ανέφερε πως «είναι πολύ πιο δύσκολο να ανοίξει η εστίαση, σε σύγκριση με το λιανικό εμπόριο» , δηλώνοντας παράλληλα πως τα στοιχεία της πανδημίας «δεν είναι αυτά που περίμενε η κυβέρνηση»

Τόνισε βέβαια πως η επιθυμία της κυβέρνησης είναι «να ανοίξει η αγορά, έστω και μερικώς, έστω και με κανόνες» , ενώ, παράλληλα, ανέφερε ότι «οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν με καμία άλλη εορταστική περίοδο.

Επίσης δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι τα ψώνια με τον τρόπο του click away, δηλαδή, όπως εξήγησε, θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και θα πηγαίνει να την παραλαμβάνει από το κατάστημα, μειώνοντας στο ελάχιστο την ανθρώπινη επαφή, ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.

Έτσι λοιπόν το clikc away έρχεται να προστεθεί στις επιλογές που ήδη έχουμε για να κάνουμε τα ψώνια από τα τα eshop καθώς όλοι πλέον οι επαγγελματίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα λειτουργίας των επιχειρήσεών τους για να μην βάλουν λουκέτο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος