FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς»

Ημερομηνία: 08-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο νικηφόρο φιλικό με τον Εθνικό, αλλά και τις δυσκολίες που έχουν επιφέρει οι πολλοί τραυματισμοί


Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε εύκολα τον Εθνικό Σκουλικάδου την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι στην Ανδραβίδα (3-0), δείχνοντας πως με την σταδιακή επιστροφή των τραυματιών και με την μεταγραφική ενίσχυση από τον Θανάση Μπίσα και άλλον έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί, η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος.

«Δεν είμαστε στο ρόστερ αυτοί που θέλαμε να παίξουμε ακριβώς, στα λεπτά που θέλαμε, διότι έχουμε πρόβλημα με τον αριθμό των διαθέσιμων παικτών λόγω τραυματισμών. Οι τραυματίες σταδιακά επανέρχονται και πλαισιώνουμε το ρόστερ, ενισχύουμε την ομάδα. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία σήμερα, που αυτά δουλεύουμε στην προπόνηση επτά εβδομάδες τώρα. Είμαστε στη φάση του φορμαρίσματος, μακάρι να είχαμε όλα τα παιδιά στη διάθεσή μας, έτσι ώστε η ομάδα να έχει πάντα το ίδιο πρόσωπο. Το θετικό είναι ότι στο επιθετικό κομμάτι που δυσκολευόμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνουμε πλέον ότι κάνουμε ευκαιρίες, δημιουργούμε φάσεις, η ομάδα έχει πλάνο, έχει κάποιους αυτοματισμούς και πάνω σε αυτό δουλεύουμε για να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας. Με την επιστροφή των τραυματιών και μιας μεταγραφής ακόμα που θα κάνουμε, θεωρώ ότι θα είμαστε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα», δήλωσε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς, που κάνουν δύσκολη την προετοιμασία της ομάδας και τόνισε πως ο ΠΑΟΒ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Ο προγραμματισμός μιας ομάδας έχει να κάνει και με τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ. Εμείς είχαμε την ατυχία από την 2η εβδομάδα να έχουμε ξεμείνει με 13-14 παίκτες, λόγω των τραυματισμών. Αν αυτοί οι 13-14 ποδοσφαιριστές παίζουν φιλικά παιχνίδια, οι οχτώ πρέπει να παίζουν 90λεπτο και οι επιβαρύνσεις είναι πολύ μεγάλες. Γι’ αυτό το λόγο δεν κάναμε φιλικά ματς για να μην έχουμε τις επιβαρύνσεις αυτές. Γι’ αυτό αποφύγαμε τα φιλικά, δουλεύαμε στοχευμένα στις προπονήσεις ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα όταν πρέπει. Δηλαδή στην έναρξη του πρωταθλήματος θεωρώ πως η ομάδα θα έχει μια πάρα πολύ καλή εικόνα όπως δείξαμε και σήμερα, και στα επόμενα φιλικά που θα παίξουμε πιστεύω πως η ομάδα συνεχώς θα βελτιώνεται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος