FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη στην εφ. Πελοπόννησος έδωσε ο Χρ. Χριστόπουλος: «Με πολεμούν γιατί επέλεξα να σπάσω αυγά»

Ημερομηνία: 18-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

«Έγινα ο Κακός γιατί έσπασα αυγά» είπε, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος, επιλέγοντας να απαντήσει σε όσα του προσάπτουν οι γιατροί για την διάλυση της Παθολογικής του Νοσοκομείου Πύργου, άγνωστο γιατί, σε μια εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Πάτρα…

Η «Πελοπόννησος» όχι μόνο τον…εντόπισε αλλά και ο ίδιος δέχτηκε ευχαρίστως να μιλήσει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, απαντώντας χωρίς δισταγμό στα όσα του καταμαρτυρούν… Μάλιστα, η εφημερίδα εικάζει, πως ίσως η δεκαετία που διατέλεσε Διευθυντής στη ΜΕΘ Πύργου να κρύβει και την αιτία του προβλήματος καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να διαβάζει πίσω από το προφανές…

«Πρέπει να μαθευτεί η πραγματικότητα. Μέχρι τώρα δυστυχώς κυριαρχούν τα ψεύδη που έχουν σπείρει. Λέτε μετά από 40 χρόνια ιατρικής πορείας να έγινα ιατρομάχος»  ανέφερε αρχικά ο κ. Χριστόπουλος και προσθέτει:

«Με πολεμούν διότι εγώ επέλεξα να σπάσω αυγά και να καλύψω καταστάσεις. Έτσι έγινα ο κακός. Ένας τέτοιος διοικητής δεν τους έκανε. Δεν είμαι όμως μόνο εγώ που έχω υποστεί τη μήνη τους. Και τον προηγούμενο διοικητή τον είχαν μηνύσει και τον είχαν στείλει στην Αρχή Διαφάνειας. Γενικά όποιος επιχείρησε να αλλάξει τα δεδομένα βρέθηκε στο στόχαστρο».

Μιλώντας για τις καταγγελίες της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας αλλά και της ΟΕΝΓΕ που του χρεώνουν 15 παραιτήσεις ιατρών, τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι παραιτήσεις είναι συνολικά 5. Οι τρεις Παθολόγοι και οι δυο από την ΜΕΘ που παραιτήθηκαν με σκοπό να βελτιώσουν τη θέση τους σε άλλα νοσοκομεία.

«Οι άλλοι δέκα που επικαλούνται είναι συνταξιοδοτήσεις και λήξεις συμβάσεων επικουρικών. Αυτά γιατί τα μετρούν ως παραιτήσεις;»

Τέλος, εξηγώντας το γιατί δεν ανταποκρίνονται οι γιατροί στις προκηρύξεις, τόνισε:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό το αρνητικό κλίμα το έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Υπήρχε ένα κατεστημένο στο νοσοκομείο που απωθεί τον κόσμο να έρθει εδώ να εργαστεί. Αυτό δεν το δημιούργησα εγώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος