FOLLOW US: facebook twitter

Β. Χριστοδουλόπουλος: «Πήραμε τον καλύτερο Ηλείο γκολκίπερ, δεν σταματάμε εδώ»

Ημερομηνία: 04-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας έκανε δικό του τον εξαιρετικό Ηλείο γκολκίπερ, Ανδρέα Αντωνόπουλο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, με δήλωσή του στο proini.news τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Ηλείο τερματοφύλακα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Αστέρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήραμε τον καλύτερο τερματοφύλακα της Ηλείας. Είναι σε όλους γνωστές οι ικανότητες του Ανδρέα. Πέρα από πολύ καλός στα γκολπόστ, όμως, είναι και ένας ποδοσφαιριστής με ηγετικές ικανότητες και αυτό θα προσδώσει στην ομάδα μας και άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα από παίκτες σαν τον Ανδρέα. Προχωράμε σεμνά και ταπεινά στο μεταγραφικό κομμάτι, μαζί με τον Σπύρο Αντωνόπουλο και τον Δημήτρη Αρβανίτη. Θεωρούμε ότι οι κινήσεις που κάνουμε και θα κάνουμε είναι μελετημένες και σε θέσεις που πονάει η ομάδα και δεν σταματάμε εδώ, θα υπάρχει συνέχεια στις καλές μεταγραφές. Ελπίζουμε ο κόσμος του Αστέρα και της Αμαλιάδας γενικότερα, που έχει απαιτήσεις, λόγω και της μεγάλης ιστορίας που έχει ο σύλλογος, να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει στο φετινό εγχείρημα».

Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να εκδοθούν οι κάρτες διαρκείας, προκειμένου οι φίλαθλοι του Αστέρα να ενισχύσουν την ομάδα οικονομικά και να κλείσουν θέση στο γήπεδο. Οι τιμές τους είναι 50 και 100 ευρώ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος