FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: «Χριστουγεννιάτικο..δώρο Λυμπέρη-Μετατρέπη σε χαβούζα την Τριανταφυλλιά»

Ημερομηνία: 25-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

«Σήμερα, ο Γιάννης Λυμπέρης αποφάσισε να γράψει μια “μαύρη σελίδα” για την διαχείριση των απορριμμάτων στο Νομό μας, αποδεχόμενος πλήρως κατά την συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ Ηλείας στον οποίο και προεδρεύει, να έρθουν 1.500 τόνοι σκουπιδιών από τον Δήμο Αιγιάλειας στην Τριανταφυλλιά.

Με την αποδοχή του αυτή ανοίγει ο “Ασκός του Αιόλου”, αφού όποια περιοχή πλέον ανά την επικράτεια αντιμετωπίζει έκτακτη ανάγκη με τα σκουπίδια, θα έχει τη δυνατότητα να τα μεταφέρει στην Τριανταφυλλιά, η οποία από πρότυπο λειτουργίας ΧΥΤΥ και Μηχανικής Διαλογής μετατρέπεται, πλέον, με τις ευλογίες Λυμπέρη σε χαβούζα της Δυτικής Ελλάδας.»

Αυτό  επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Ηλιδας Χρηστος Χριστοδουλόπουλος που μεταξύ άλλων συμπληρώνει τα εξής:

«Ήδη, έχει γίνει γνωστό ότι μετά το Αίγιο θα “εξυπηρετήσει” και τις ανάγκες της Ζακύνθου, ενώ έπονται και άλλα αιτήματα που ήδη φημολογούνται.

Παράλληλα, με την απόφαση Λυμπέρη μετατρέπεται στην πράξη ο ΧΥΤΥ της Τριανταφυλλιάς σε ΧΥΤΑ, αφού αυτά τα σάπια απορρίμματα βρίσκονται στους δρόμους του Αιγίου εδώ και χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν είναι διαχειρίσιμα από την Μηχανική Διαλογή που γίνεται στις εγκαταστάσεις μας, ενώ μειώνει στο ελάχιστο και τη ζωή του κυττάρου της Τριανταφυλλιάς.

Δυστυχώς με την απόφαση αυτή άνοιξε η “Κερκόπορτα” της μετατροπής της Τριανταφυλλιάς σε θλιβερό σκουπιδότοπο της Δυτικής Ελλάδας και κανένας δεν γνωρίζει το λόγο που οδηγούμαστε σε αυτό.

Γιατί άραγε τέτοια πρεμούρα; Μήπως ξεπληρώνονται δάνεια για την εκλογή στην ΚΕΔΕ;»

Τέλος κάλεσε τους συμπολίτες του να κατανοήσουν τη σοβαρότητα του θέματος και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά να αναλάβουν πρωτοβουλίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος