FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Χριστοδουλόπουλος προς δημοτική αρχή Ήλιδας: «Ποιες οι ενέργειες σας για τη μη αναστολή του γραφείου Αμαλιάδας της ΔΕΔΔΗΕ»

Ημερομηνία: 28-11-2019 | Συντάκτης:

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ήλιδας κατέθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ- ΝΕΑ ΜΕΡΑ Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, για το μέλλον του γραφείου της ΔΕΔΔΗΕ στην Αμαλιάδα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για τη μη αναστολή του. Όπως επισημαίνει ο κ. Χριστοδουλόπουλος, μέχρι σήμερα, δεν έχουν δώσει καμία επίσημη απάντηση όπως έπραξε και κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης.

«Επαναφέρουμε λοιπόν την ερώτησή μας προς τον κύριο Λυμπέρη και του ζητούμε να σταματήσει η απαξίωση των υπηρεσιών στην πόλη μας, κάτι που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Η ερώτηση όπως κατατέθηκε στο πρόσφατο δημοτικο συμβούλιο αναφέρει: «Κύριε Δήμαρχε, 

Διαβάζω με έκπληξη ότι η ΔΕΔΔΗΕ ενεργοποίησε την απόφαση που έχει γραφτεί εδώ και έναν μήνα στον Τύπο που αναφέρει ότι έχει παρθεί από τη διοίκησή της και με αυτή αναστέλλει τη λειτουργία του γραφείου της στην Αμαλιάδα, αφού αποχωρούν τέσσερις εργαζόμενοι για τον Πύργο και οι υπόλοιποι δύο παραμένουν εδώ για μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έως ότου λήξει το μίσθωμα του κτηρίου.

Θα παραβλέψω ότι εσείς μας κατηγορούσατε επί πέντε χρόνια πως κάνουμε την Αμαλιάδα χωριό, υπενθυμίζοντάς σας ότι επί θητείας μας καμία υπηρεσία δεν έφυγε από τον Δήμο, και σας ρωτώ:

Τι ενέργειες κάνατε τον τελευταίο μήνα προκειμένου να μην κλείσει το γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ στην Αμαλίαδα ή τουλάχιστον τι κάνατε σήμερα που έφυγαν οι τέσσερις από τούς έξι εργαζόμενους για να μην υλοποιηθεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση;

Διότι κύριε Δήμαρχε γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το πουλόβερ σε αυτές τις περιπτώσεις ξηλώνεται λίγο λίγο και το γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ είναι απλά η αρχή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος