FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Νικολόπουλος και Πίτσα Παπαδοπούλoυ φέτος στο Βαρκό Καλίδονας!

Ημερομηνία: 21-08-2019 | Συντάκτης:

Για μια ακόμα χρονιά στην Καλίδονα της Ζαχάρως θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΑΡΕΝΑ με την υποστήριξη της ΠΕ Ηλείας, το θεσμοθετημένο πλέον ΒΑΡΚΟ Καλίδονας, η Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού,  Πέμπτη και Παρασκευή 22 και 23 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Οι εκδηλώσεις  θα κορυφωθούν με την μεγάλη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου και την Πίτσα Παπαδοπούλου που θα ερμηνεύσει με την μοναδική φωνή της πολλά από τα σπουδαία τραγούδια του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΒΑΡΚΟ στην Καλίδονα, η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμτπη 22 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ με το καλωσόρισμα της προέδρου του Συλλόγου ΣΑΡΕΝΑ Φιλιώς Νιάρχου και θα ακολουθήσει το  15ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, με υπεύθυνη παρουσίασης την Αθανασία Νικολετοπούλου. Στις 11.30 το βράδυ, ξεκινάει το καθιερωμένο γλέντι της Καλίδονας με το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής «Δαλιάνη».

Την Παρασκευή το βράδυ, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων του ΒΑΡΚΟ,  θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την μεγάλη λαϊκή συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου με την μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου σε αγαπημένα τραγούδια του γνωστού μουσικοσυνθέτη, αλλά και τους επίσης δημοφιλείς τραγουδιστές Μιχάλη Δημητριάδη και Ασπασία Στρατηγού, με ένα συμβολικό εισιτήριο εισόδου 7 ευρώ. Μια συναυλία που αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες κόσμου όχι μόνο από την νότια Ηλεία αλλά από όλο το νομό.

Οι προετοιμασίες στην Καλίδονα από τον γνωστό για την φιλοξενία του Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΑΡΕΝΑ έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και τα πάντα είναι έτοιμα για την διήμερη Γιορτή Πάραδοσης και Πολιτισμού ΒΑΡΚΟ, που σε πείσμα των καιρών και των όποιων δυσκολιών υπάρχουν, αντέχει στο χρόνο χάρις στα δραστήρια μέλη του Συλλόγου και την πρόεδρο Φιλιώ Νιάρχου. Ραντεβού λοιπόν στην Καλίδονα, στην πλατεία του χωριού κάτω από την δροσιά του γέρικου πλάτανου, Πέμπτη και Παρασκευή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος