FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα για εθελοντές εκπαιδευτικούς από τον συντονιστή Χρ. Αθανάσουλα: «Ελάτε να βοηθήσετε…»

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου αναζητά για 10η συνεχή χρονιά ο Συντονιστής του, Χρήστος Αθανάσουλας, απευθύνοντας πρόσκληση και προς τους καθηγητές των σχολείων της ευρύτερης περιοχής. Όπως τονίζει, έχει στείλει mail σε όλα τα γυμνάσια και Λύκεια των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας Κρεστένων, Ζαχάρως (από όπου δέχονται όλα τα χρόνια μαθητές…) με την παρακάτω πρόσκληση για εθελοντές εκπαιδευτικούς:

«Θασαςπαρακαλούσαναμεταφέρετεστους εκπαιδευτικούς της σχολικής σας μονάδας την πρόσκλησή μας να μετάσχουν, εάν επιθυμούν, στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΓΟΥ, που ξεκινά την λειτουργία του για 10η χρονιά.

Χρειαζόμαστε εκπαιδευτικούς οποιασδήποτε ειδικότητας για βοήθεια μαθητών λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Ενημερώνουμε ότι η υποχρέωση που τους προσκαλούμε να αναλάβουν είναι διδασκαλία για 2 ή περισσότερες ώρες την εβδομάδα (όσες επιθυμούν), όποιου μαθήματος επιθυμούν και σε ημέρες και ώρες που θα επιθυμούσαν.

Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Πύργου στις ώρες 3μμ έως 7μμ.

Ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα δεν υπερβαίνει τα 10 παιδιά (1 σε κάθε θρανίο και όπου ο χώρος επιτρέπει 1 παιδί ανά 2ο θρανίο).Τηλέφωνα επικοινωνίας: Cosmote 698.698.798.2 και Vodafon 697.257.360.2.  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή σχολική

χρονιά.Ο συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου- Χρήστος Αθανάσουλας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος