FOLLOW US: facebook twitter

Η αρμονία και το μεγαλείο του χορού!: Χοροθεατρική παράσταση διεθνών προδιαγραφών από την Σχολή Χορού «Ζωή Ανδρίτσου» στο θέατρο Φλόκα!

Ημερομηνία: 29-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, περισσότεροι από 3.000 θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία για να παρακολουθήσουν τη χοροθεατρική παράσταση της Σχολής Χορού «Ζωή Ανδρίτσου» έζησαν μια μοναδική και συνάμα πρωτόγνωρη εμπειρία για τα δεδομένα του τόπου μας.

Πολλοί μίλησαν για μια χοροθεατρική παράσταση διεθνών προδιαγραφών συνδυάζοντας  αρμονικά θέατρο, μουσική και χορό. Μοναδικά σκηνικά, εξαιρετικά προσεγμένα κοστούμια, επαγγελματικός φωτισμός πλαισίωσαν το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία που επιμελήθηκε προσωπικά η Ζωή Ανδρίτσου.

Η παράσταση «Σκέψου το και έγινε» ήταν πραγματικά ένα υπερθέαμα περνώντας μηνύματα σε όλες τις ηλικίες μέσω της φαντασίας  ενώ εντυπωσιακός ήταν ο συντονισμός και συγχρονισμός ακόμα και των μικρότερων χορευτών.

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά κάνοντας τους περισσότερους να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε τις νέες εκπλήξεις της Σχολής Χορού της Ζωής Ανδρίτσου.

Φωτογραφίες Μαρία Πανουτσοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος