FOLLOW US: facebook twitter

Χορός Κοροίβου Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

Ημερομηνία: 13-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Χρήστος Λαγός, κατά την ομιλία του και δίπλα του οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Γρηγόρης Κακολύρης, Σοφία Ζαχαροπούλου.
Πολλές βραβεύσεις και πλήθος κόσμου στον ετήσιο χορό της ομάδας

Μεγάλη οργανωτική επιτυχία είχε το βράδυ του περασμένου  Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Κοροίβου ΙΕΚ Σμαρνάκη, στο «Δεμίρης Royal». Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών», στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα, που έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Ηλείους φιλάθλους με την παρουσία της για τέσσερα σερί χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μετά την ομιλία του προέδρου, Χρήστου Λαγού, βραβεύτηκαν αρκετοί άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο σύλλογο και συγκεκριμένα οι Νίκος Λοχοβίτης, Δημήτρης  Φωτόπουλος, Γιώργος Μελιτσόπουλος και οι  Κoroivians, ενώ το βραβείο του προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Π., Θεόδωρου  Κανελλόπουλου, παρέλαβε η Ειρήνη Μακαρώνη, που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.. Παράλληλα, βραβεύτηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, για την προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο.

Όπως επίσης τιμήθηκαν και οι εξής μεγάλοι χορηγοί του Κοροίβου: Ι.Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ, HELLAS OIL A.E., Π.Ι.Κ.  Α.Ε.Β.Ε., AXIVEN, ΗΛΒΙΓΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, CHIPITA, ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΓΟΥΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Παλούκι ενοικιαζόμενα, Aldemar Olympian Village, Δ.Ο.Β.

Την  οργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Νομικός Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. Μάικ Αμπου Χαντμπα και παρουσιαστές ήταν ο Γρηγόρης Κακολύρης και η Σοφία Ζαχαροπούλου. Μετά τις βραβεύσεις, ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα  από τον τραγουδιστή Πάνο Βαβίλη, ενώ η βραδιά είχε και κλήρωση μεγάλων δώρων.

Ο βουλευτής Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας, ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες του Κοροίβου, Χρήστο Λαγό και Σάκη Κάτζο.
Ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης τίμησε τον Κώστα Σμαρνάκη, ως το μεγαλύτερο χορηγό του Κοροίβου, που είναι τα Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.
Ο Νίκος Λοχοβίτης παρέλαβε το βραβείο του από τον Γιάννη Τράπαλη.
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος τιμήθηκε από τον Γιώργο Τσίτσο, εκ των ιδρυτικών μελών του Κοροίβου.
Ο Γιώργος Μελιτσόπουλος βραβεύτηκε από τον Μιχάλη Κατρίνη.
Οι Koroivians τιμήθηκαν για την προσφορά τους από τον Σάκη Καλαματιανό.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, τιμήθηκε από τον Ανδρέα Παπαδάτο.
Το τραπέζι των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος