FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς νέα κρούσματα τα τελευταία 24ωρα η Δυτική Ελλάδα

Ημερομηνία: 18-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
-61χρονη από τον Πύργο παραμένει διασωληνωμένη στο Ρίο

Χωρίς νέο κρούσμα κύλησαν τα τελευταία δύο 24ωρα στην Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των ύποπτων δειγμάτων.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και για τα δείγματα των παιδιών που νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο και στο ΠΓΝΠ.

Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται συνολικά 20 ασθενείς εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 64χρονος από την Αχαϊα που διανύει την 6η ημέρα διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου του Ρίου, “χτυπημένος” από τον κορονοϊό.

Ο 64χρονος επαγγελματίας είχε μεταφερθεί εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσηλευτήριο, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.
Παράλληλα οι θεράποντες γιατροί , όπως είχε αναφέρει στο tempo24, ο καθηγητής λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος, προχώρησαν στη χορήγηση αντιικού φαρμάκου, που είχε χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του ιού του Έμπολα, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν υπάρξει θετικά αποτελέσματα.

Στο μεταξύ διασωληνωμένο στην ειδική μονάδα βρίσκεται και δεύτερο άτομα. Πρόκειται για 61χρονη από τον Πύργο που αρχικά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Πύργου, αλλά λόγω της εξέλιξης της νόσου , καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Ρίο.

Παράλληλα άλλα 2 άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο νοσηλευόμενα  με βαριά πνευμονία, ενώ τα υπόλοιπα 16 παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα της νόσου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος