FOLLOW US: facebook twitter

Χορευτικό Πανόραμα της Ελλάδος την Παρασκευή 26 Ιουλίου από τον Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 25-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ένα χορευτικό οδοιπορικό στα παραδοσιακά μονοπάτια της πατρίδας μας, διοργανώνει ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών, την  Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Αλιευτικό Καταφύγιο στις 9 το βράδυ με την συμμετοχή διάφορων χορευτικών συλλόγων από την Ηλεία και την Πάτρα. Η Μικρά Ασία συναντά το Αιγαίο. Η Λευκάδα την Πελοπόννησο και από εκεί στη Θράκη. Ένα σεργιάνι στην Παράδοση. Ένα ταξίδι μουσικής και χορού.

Στο Χορευτικό πανόραμα Λεχαινών συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από τους συλλόγους:

Χορολογική Εταιρεία Πάτρας, Μουσικοχορευτικό Όμιλο Γαστούνης και Περιχώρων «Οι ρίζες μας», Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κουρτεσίου, Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στρουσίου «Ο Περικλής» και το διοργανωτή Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών.

Οι χορευτικές ομάδες θα βαδίσουν επί ώρες σε μονοπάτια και βήματα δημιουργίας, παρουσιάζοντας ένα πανελλαδικό σεγιάνι, γεμάτο μπρίο, χρώματα, μουσικές, τραγούδια και χορούς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων θιασωτών της χορευτικής τέχνης και της μουσικής παράδοσης του τόπου μας.

Μια εκδήλωση που τιμά την ελληνική παράδοση, ένα ταξίδι της μουσικής και του χορού με τη σημασία της παράδοσης, της ιστορίας, του πολιτισμού, για να προχωρήσουμε μπροστά τιμώντας τις ρίζες μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος