FOLLOW US: facebook twitter

Αφιερωμένο!: Χιουμοριστικό ταινιάκι από τον Λεχαινίτη Σάκη Παναγιώταρο για τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε ένα δήμο

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
-Ένα «δωράκι» σε όλους τους Δημάρχους νέους και παλιούς!

Αφιερωμένο σε όλους τους Δημάρχους, παλιούς και νέους είναι το βίντεο 8 λεπτών που σατιρίζει με μπόλικη δόση χιούμορ την καθημερινότητα ενός Δημάρχου με τους συνεργάτες του και τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε ένα δήμο.

Πρόκειται για μία ιδέα του Σάκη Παναγιώταρου από τα Λεχαινά που έγραψε και το σενάριο και είναι και η δημιουργός του βίντεο, το οποίο έστησαν με φίλους με πολύ κέφι προσφέροντάς μας λίγο γέλιο και αποφάσισαν να το ανεβάσουν στο YouTube μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών.  Μέσα στο δημαρχείο, ένας δήμαρχος και οι συνεργάτες του, μαθαίνουν ξαφνικά για ένα έργο. Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Όπως ο ίδιος αναφέρει για την σκέψη αυτή «Ζήτησαν από ένα site μία πρόταση για σίριαλ μικρού μήκους και μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω μια ιστορία με διάφορα ευτράπελα που γίνονται μέσα σε έναν Δήμο. Φυσικά η ιστορία είναι μυθοπλασία. Αυτό είναι και το πρώτο επεισόδιο. Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές και είναι η στιγμή της χαλάρωσης ανέβηκε αυτό το βίντεο ως ένα μικρό δωράκι σε όλους τους Δημάρχους της χώρας. Για να μας θυμίζει ότι πρέπει στην ζωή μας να έχουμε πάντα χιούμορ»

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Παναγιώταρος είναι μέλος του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών, έχει ενεργή συμμετοχή στα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά πράγματα στην περιοχή, θεατρικές ομάδες, καρναβάλι Λεχαινών κλπ.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στην σελίδα του Σάκη Παναγιώταρου στο fb και στο YouTube με τίτλο «Στα δημαρχεία μας».

Οι συντελεστές

Σενάριο -σκηνοθεσία : Σάκης Παναγιώταρος

Παίζουν οι Σάκης Ρούσσος – Ασημίνα Ψυχογιού – Σάκης Παναγιώταρος -Γιώργος Φουρούλης – Διογένης mukobega- Σάκης Μπεσκίνης-Γιωργία Μπεσκίνη
Εικονολήπτης – μοντάζ Χρήστος Ξυμητούλιας-Εικονολήπτης Αναστάσιος Ξυμητούλιας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος