FOLLOW US: facebook twitter

Ξετρέλανε μικρούς & μεγάλους το εργαστήρι γλυπτικής με την Αθηνά Γαλανοπούλου

Ημερομηνία: 15-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 1, Νέα
Ζωγραφίζουμε πετρούλες & βότσαλα με την αγιογράφο Ρούλα Μπάστα-Εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες για παιδιά την Κυριακή στις 6μ.μ. στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο

Ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους το πολύ ιδιαίτερο εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου. Χωθήκαμε στα χώματα, ήρθαμε κοντά με το φυσικό περιβάλλον, αφεθήκαμε ελεύθεροι, λερωθήκαμε αρκετά, λερώσαμε τα πάντα γύρω μας, επικοινωνήσαμε, γελάσαμε, ξεδώσαμε, ανταλλάξαμε ιδέες και δημιουργήσαμε μια φανταστική χελώνα!

Η εναλλακτική αυτή δράση που έχει να κάνει με τον παραδοσιακό, αλλά και οικολογικό τρόπο κατασκευής και δόμησης (cobbuilding), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. έως και τις 10/7, στο γρασίδι του Πολυχώρου«Agora», σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Εντωμεταξύ, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα η αγιογράφος Βυζαντινών εικόνων και Τοιχογραφιών και Πτυχιούχος Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης Σπυριδούλα Γ. Μπάστα παραδίδει ένα ξεχωριστό εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες και βότσαλα.

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσουν, έχουν να επιλέξουν από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικάπιάτα μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα του «AgoraRestaurant» θα ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς επισκέπτες!

Ηλικίες: από 4ετών και πάνω

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

**Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και 2η αλλαξιά ρούχων, πιθανόν να μας χρειαστούν:)!

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

***Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα events και τις δραστηριότητές μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος