FOLLOW US: facebook twitter

Ξεσπά ο απατημένος κτηνοτρόφος που το έσκασε η γυναίκα του με τον εραστή της, «Έχω μπει μέσα 87.000 ευρώ»

Ημερομηνία: 12-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ξέσπασε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από τη Λάρισα ξεσπά καθώς η η γυναίκα του τον άφησε με μόλις 1 ευρώ στον λογαριασμό του, και διέφυγε στο εξωτερικό με τον εραστή της.


Ο 56χρονος ξεσπά: «Να ανεβούν τα κορίτσια μου ένα σκαλοπάτι από ό,τι είμαι εγώ. Να μην είναι μέσα στην λάσπη και μέσα στην κοπριά, τίποτα άλλο δεν θέλω. Ένα σκαλοπάτι στην ζωή τους να τα δω πετυχημένα και ευχαριστημένα. Εγώ κάηκα που κάηκα».

Είναι ο 56χρονος που έπεσε θύμα της γυναίκας του και ξεσπάει στο mega για όσα έχασε από τη μία στιγμή στην άλλη. «Η συμπεριφορά της ήταν χάλια. Έπρεπε για εμένα… Δεν πάει άλλο; Καθόμαστε σαν άνθρωποι και το λύνουμε. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν αγάπησε ποτέ την οικογένεια. Δεν έπρεπε να κάνει οικογένεια», λέει ο κτηνοτρόφος.

Η 44χρονη γυναίκα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, άρχισε πριν από χρόνια να αδειάζει τον κοινό συζυγικό λογαριασμό τους. Όταν το συνειδητοποίησε ο 56χρονος κτηνοτρόφος όμως, ήταν ήδη αργά.

Ο κτηνοτρόφος σοκάρει με τα λόγια του για τα χρήματα που τραβούσε η σύζυγός του από τους λογαριασμούς του κάθε μήνα. «Πήγε έβγαλε δεύτερη κάρτα μέσα στο χρονικό διάστημα που ζούσε εδώ πέρα μαζί μου και την έδωσε το ’17 στον σύντροφό της που ήταν στη Γερμανία. Και ο εραστής βρήκαμε κάθε μήνα τραβούσε 1.500-1.800, η μία κάρτα χτυπούσε στον Αμπελώνα και η άλλη χτυπούσε στο Νταχάου της Γερμανίας».

Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος του οικογενειακού περιβάλλοντος στο Live news, η τυφλή εμπιστοσύνη που είχε ο κτηνοτρόφος στη γυναίκα του τον έκανε να μην ελέγχει καμία της κίνηση και εκείνη από την άλλη να συνεχίζει πίσω από την πλάτη του το σχέδιο της, πάντα σε συνεργασία με τον εραστή.

Μία οικογενειακή φίλη αποκαλύπτει:

«Είχε την πλήρη διαχείριση η σύζυγος, σε όλα. Στους λογιστές, στις τράπεζες, στις υποθέσεις της δουλειάς, σε όλα. Αλλά ο ίδιος ήταν τόσο πορωμένος μαζί της, τόσο αδυναμία που της είχε, που δεν έβλεπε τίποτα, τα θεωρούσε όλα καλά και ρόδινα. Πρώτα ο ίδιος έχει τη βασική ευθύνη για όλη την υπόθεση εκεί που έφτασε. Κυκλοφορούσε με εξουσιοδότηση σε όλες αυτές τις δουλειές και τις υπηρεσίες που πήγαινε η ίδια. Και αυτός της είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Λίγο πριν αφήσει τον σύζυγό της με ένα ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό και φύγει στο εξωτερικό με τον εραστή της, η οικονομική ζημιά που του προκάλεσε ήταν τεράστια».

«Με έχει βάλει μέσα», λέει ο κτηνοτρόφος

«Με έχει βάλει μέσα 87.000, μαζί με τον σύντροφό της, 14.000 που έστειλε στους γιους του, 33.000 πήρε αυτός ο σύντροφος από τη Γερμανία με τη δεύτερη κάρτα και τα υπόλοιπα είναι δικά της. Αναγκάζομαι να πληρώνω μετά «αιμορραγίες» τις οποίες είχε κάνει αυτή, ανεξάρτητα από τα χρήματα που έφαγε. Γι’ αυτό τα χρήματα δεν μαζεύονται, δεν φτάνουν. Είχε φύγει όταν τα βρήκα αυτά όλα».

Στο δικαστήριο που έγινε την Παρασκευή η πρώην σύζυγος και ο εραστής της καταδικάστηκαν ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών για τις πράξεις τους.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος