FOLLOW US: facebook twitter

Ξεσήκωσαν τη Γαστούνη τα «Υπόγεια Ρεύματα»!

Ημερομηνία: 13-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή συναυλία ελληνικής ροκ μουσικής είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη γεμάτη από κόσμο πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη.

Το ιστορικό ροκ συγκρότημα «Υπόγεια ρεύματα» με τη θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη, μαζί με τον τους Τάσο Πέππα και Νίκο Γιούσεφ, ξεσήκωσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή το κοινό της Ηλείας δημιουργώντας μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα γεμάτη ροκ ένταση, ερμηνεύοντας παλιές και νεότερες επιτυχίες τους όπως το «Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά», «Σαν φως», «Μικρές χαμένες μέρες», «Σαν έρημα καράβια»… αλλά και γνωστές διασκευές όπως το I can’t escape myself (The sound), Killing in the name of (Rage against the machine) καθώς και το « Which Side Are You On».

Ο ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρέσυρε το κοινό και το ταξίδεψε με τους υπέροχους στίχους των τραγουδιών του, διατηρώντας αμείωτο το κέφι όλων.

Την βραδιά, «άνοιξε» ο Κώστας Πετρόπουλος- μέλος της Ομάδας Συλλογικού Πολιτισμού «Εν Δράσει» που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τη συναυλία- με τη μπάντα του, τον Γιώργο Μάλλιαρη στην κιθάρα, τον Κωνσταντίνο Ελευθερίου στο μπάσο και τον Βασίλη Λέτσιο στα ντραμς.

Ήταν πραγματικά μια μαγική βραδιά, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

(φωτογραφίες: white studio photography-videography)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος