FOLLOW US: facebook twitter

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Γκρουμούσας- Τι δήλωσε για την περιπέτεια της υγείας του

Ημερομηνία: 07-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο κορωνοϊός μεταδίδεται εύκολα σε όλο τον πληθυσμό, χωρίς φυσικά να αποτελεί εξαίρεση η αθλητική οικογένεια και έναν από τους ανθρώπους στην Ηλεία που ήρθε αντιμέτωπος με τον Covid-19 είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είναι δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο της Αμαλιάδας, βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε πριν 17 μέρες.

Ο Ανδρέας Γκρουμούσας, λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο σχολείο, έκανε το τεστ Covid-19 προληπτικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, χωρίς να έχει συμπτώματα. Αυτό όμως βγήκε θετικό και αμέσως μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο ιός μεταδόθηκε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, οι οποίοι και αυτοί μπήκαν σε καραντίνα, όλοι όμως πλέον νιώθουν καλά. Τόσο ο Γκρουμούσας όσο και η οικογένειά του έχουν βγει πλέον από την καραντίνα.

«Ανησύχησα πολύ…»
Ο ίδιος ο προπονητής του Κοροίβου μιλώντας στην «Πρωινή» έκανε λόγο για συμπτώματα όχι τόσο ήπια αλλά ούτε και πολύ βαριά: «Είχα ελάχιστο πυρετό, δέκατα, αλλά δυνατούς πονοκεφάλους και έντονους πόνους στη μέση. Μπήκαμε σε καραντίνα, ακολουθήσαμε τις οδηγίες των γιατρών και πλέον αισθανόμαστε πολύ καλά. Νιώθω τυχερός, εγώ και η οικογένειά μου, που δεν είχαμε πολύ βαριά συμπτώματα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για το αν είμαστε θετικοί στον ιό ή όχι και γι’ αυτό επιβάλλεται να ενεργήσουμε γρήγορα σε περίπτωση ενδείξεων ή συμπτωμάτων».
Για το αν και πόσο ανησύχησε όταν έμαθε πως είναι θετικός στον ιό, ο Ανδρέας Γκρουμούσας είπε: «Στην αρχή υπήρξε μεγάλη ανησυχία, όχι τόσο για μένα όσο για την οικογένειά μου. Στη συνέχεια, εφόσον διαπιστώσαμε πως τα συμπτώματα δεν ήταν πολύ βαριά, μείναμε ήρεμοι και μετριάστηκε η ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας της δικής μου αλλά και της οικογένειάς μου. Όπως και να ’χει πάντως, όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον κορωνοϊό, διότι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί στον οργανισμό του καθενός. Εύχομαι σε όλους όσοι είναι τώρα στα νοσοκομεία και έχουν αυτή την ασθένεια, να το ξεπεράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος