FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Προοδευτική 1-1: «Χ»αμογέλασε η Προοδευτική

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών άφησε δύο βαθμούς στη μάχη της πρωτιάς κόντρα στην έμπειρη και μαχητική Προοδευτική, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Καλλικώμου. Το 1-1 έφερε την ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι στο -5 από τον πρωτοπόρο Ενιπέα, που πήρε άκοπα το τρίποντο με τον Κένταυρο Μαγούλας.

Για την ομάδα της Μανολάδας, ήταν άλλος ένας πολύτιμος βαθμός και μαζεύοντας πολλούς πόντους από το Νοέμβρη και μετά, έχει ήδη απομακρυνθεί αρκετά από τη ζώνη των πλέι-άουτ.

Η «Προο» προηγήθηκε στο 25΄ με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Χρήστο Νικολετάκη, που πλάσαρε εύστοχα, ύστερα από πλασέ του Σαλομπσάι και απόκρουση του Κουτρουμπή.

Στο 32′ ο Ξενοφών με απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι ισοφάρισε και στο 40΄ ο Μπουτσικάκης σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Παντελής δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτρουμπή και το ίδιο έγινε στο 77΄, σε πλασέ του Νικολετάκη, με τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στην κόντρα. Στο 90’  σε νέα αντεπίθεση της Προοδευτικής, ο Κουτρουμπής κράτησε εκ νέου το 1-1 σε κεφαλιά του Ζ. Βαλογιάννη. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Α. Βαλογιάννης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για καθυστέρηση και στο 92ο λεπτό το απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι απέκρουσε ο Κυριακόπουλος κι έτσι έμεινε το 1-1.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (37′ Παναγόπουλος-77′ Χαραλαμπόπουλος), Π. Κουτσογιαννάκης (60′ Δημάκης), Μούτσος, Μπουτσικάκης (90′ Νικολόπουλος).

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μπιτούνης, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Σαλομπσάι (66′ Κουρκουμέλης), Α. Βαλογιάννης, Λιάκος, Παντελής, Νικολετάκης (90+′ Λ. Σάμαρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος