FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Πελόπιο 4-0: Άνετο τρίποντο πριν τους… τελικούς!

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε 4-0 το Σάββατο τον Πέλοπα Πελοπίου στο γήπεδο Ζαχάρως, παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας στον 1ο Όμιλο, και ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς, με τον Αλφειό και τον Πανηλειακό, τις δύο επόμενες Τετάρτες (22 και 29/12). Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς δεν μπόρεσε να έρθει ο νοσηλευτής που συνηθίζει να έρχεται στα εντός έδρας ματς του Α.Ο. Ξενοφών και ήρθε τελικά μια γιατρός από το Κ.Υ. Ζαχάρως και ξεκίνησε το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 40΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος από πάσα του Μπακατσέλου έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου, με τον Ξενοφώντα να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄, ξανά ο Πάρης από την γωνία της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ στο «Γ» έγραψε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 82΄ με τον Μιλοσέσκι από πάσα του Πεσκελίδη και το 4-0 στο 90΄ από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο ύστερα από κάθετη του Πεσκελίδη.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος (67΄ Τζήβας), Γ. Καλαντζής, Τσίτσος, Κύτταρης, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος (70΄ Τσιγκούνης), Κουτσογιαννάκης, Θ. Καλαντζής (67΄ Θ. Κωνσταντόπουλος), Διονυσόπουλος (55΄ Πεσκελίδης), Μπακατσέλος (70΄ Αντύπας).

Πελόπιο: Κούβελας, Γ.Δ. Χριστόπουλος, Γρηγορόπουλος, Σταμόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Γ.Ν. Χριστόπουλος (72΄ λ.τρ. Βλάχος), Καρβουνιάρης, Κατσώλης (70΄ Κλέιντο), Σακέλλης, Δάνισκας (65΄ Τσιμάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος