FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Πέλοπας Πελοπίου 3-2: Τρίποντο στο 94΄!

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 2-0 του α΄ ημιχρόνου έγινε 2-2 στο 73΄ και ο Κωνσταντόπουλος λύτρωσε τον Ξενοφώντα στις καθυστερήσεις

 

Ο Ξενοφών κέρδιζε 2-0 στο ημίχρονο τον Πέλοπα Πελοπίου, χαλάρωσε όμως στο β΄ μέρος και ο Πέλοπας βρήκε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο 73΄! Στις καθυστερήσεις, όμως, ο Πάρης Κωνσταντόπουλος επανέφερε τo… σφυγμό όλων στην Κρέστενα σε φυσιολογικά επίπεδα!

Ο Ξενοφών, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κολόκα καθώς έγινε πατέρας και απουσίαζε,  προηγήθηκε στο 8΄ με σουτ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι και στο 43΄ έκανε το 2-0 με τον Μπακατσέλο κι έδειξε να καθαρίζει το ματς.

Στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στο 61΄ ο Πέλοπας μείωσε με τον Κακόγιαννο, με τον Ξενοφώντα να διαμαρτύρεται έντονα υποστηρίζοντας πως ο διαιτητής αντί για κόρνερ σφύριξε έμμεσο φάουλ στον τερματοφύλακα (ότι έδιωξε τη μπάλα με το χέρι σε γύρισμα αμυντικού), από το οποίο προήλθε το 1-1. Λίγο μετά, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι (ο διαιτητής υπέδειξε «θέατρο») αλλά στο 73΄ ισοφάρισαν 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαφείρη.

Ο Ξενοφών από εκεί και πέρα άρχισε να πιέζει για να πετύχει το νικητήριο γκολ κι έχασε ευκαιρίες, ακυρώθηκε γκολ για φάουλ εκτός φάσης στο 80΄.  Ώσπου στο 94΄, από εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Δημήτρη Πετρόπουλου, η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας του Πέλοπα και ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά την έστειλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τον Ξενοφώντα και αφήνοντας τον μαχητικό Πέλοπα να φύγει χωρίς βαθμό από την Κρέστενα.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Μιλοσέσκι (50΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (65΄ Πετρόπουλος), Μπουτσικάκης (79΄ Χαραλαμπόπουλος), Μούτσος, Μπακατσέλος (55΄ Θεοχαρόπουλος).

Πέλοπας: Νικολόπουλος, Βουρλούμης, Α. Δρουβιώτης, Π. Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Ψηλογιαννόπουλος, Μπακόπουλος (46΄ Μπίρμπας), Τζάρο (57΄ Αγριδιώτης), Στροφύλλας (46΄ Ζαφείρης), Κακόγιαννος (82΄ Σταϊκόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος