FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιάδα 4-1: Επέστρεψε στις νίκες

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε 4-1 την Ολυμπιάδα Γουμέρου στην Κρέστενα και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Αίαντα, παραμένοντας όμως στην 5η θέση καθώς κέρδισε και ο Αλφειός. Η Ολυμπιάδα διατηρήθηκε στους 13 βαθμούς, πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που έβγαλε το 90λεπτο με μια 11άδα, λόγω πολλών τραυματισμών,  άνοιξε το σκορ στο 9΄ με σουτ του Γκρίλλα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ έγινε το 2-0 με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, έπειτα από πάσα του Μπακατσέλου. Στο 63΄ ο Μπακατσέλος σούταρε, απέκρουσε ο Μπουμπουνάς και με πλασέ ο Θεοχαρόπουλος έκανε το 3-0.

Η Ολυμπιάδα μείωσε στο 65΄με τον Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι στο 88΄με δυνατό μακρινό σουτ.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Πετρόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Γκρίλλας, Χαραλαμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Μπατζάκας, Μπακατσέλος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Αγγελόπουλος (46΄ Γεωργίου), Κύτταρης, Μπίρμπας (80΄ Κουσκουλιάνος), Ι. Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (83΄ Τζουανόπουλος), Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος (83΄ Παπανδρέου), Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος