FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιάδα 1-1: «Χ»αμογέλασε η Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξενοφών και Ολυμπιάδα έμειναν στο 1-1 στην Κρέστενα, ένα αποτέλεσμα οδυνηρό για την ομάδα της Κρέστενας και πολύ ευχάριστο για αυτήν του Γουμέρου, που δίνει μάχη για την παραμονή και απέδρασε με το βαθμό κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα της Α1. Για τον Ξενοφώντα, ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που δεν κέρδισε και αποχαιρέτησε οριστικά την 1η θέση, αφού βρίσκεται στο -10 από τον Ενιπέα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι μπήκε δυνατά και είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 20΄ με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο και τον Μπακατσέλο, αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας της Ολυμπιάδα, Φιλιππόπουλος, απέκρουσε.

Στο 25΄ η Ολυμπιάδα είχε ένα καλό σουτ με το Νίκο Ροδόπουλο, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα, η ομάδα του Γουμέρου ζήτησε κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Ροδόπουλου από τον Κολόκα, έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.  Και στο 43΄, ο Νίκος Γεωργίου με κεφαλιά έκανε το 0-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κολοβάδη,

Στις αρχές της επανάληψης η Ολυμπιάδα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Διαμαντάκο.

Ο Ξενοφών στη συνέχεια πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 87΄ ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου  από σέντρα του Γαλανόπουλου. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όταν ο Γ. Ροδόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία της άμυνας και πλάσαρε έξω από τη μεγάλη περιοχή σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (46΄ Μπουτσικάκης), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Χαραλαμπόπουλος (53΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Δημάκης, Παναγόπουλος (46΄ Μπρης), Μπακατσέλος (61΄ Νικολόπουλος).

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Κωνσταντόπουλος (90΄ Χ. Αγγελόπουλος), Κ. Καλαντζής, Σ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Φωτακόπουλος, Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος, Γεωργίου (65΄ Γ. Ροδόπουλος), Αγριδιώτης (89΄ Βλασσόπουλος), Ν. Ροδόπουλος (75’ Δ. Μπίρμπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος