FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Το νέο Δ.Σ.-Συνεχίζει στην προεδρία ο Βλαχόπουλος

Ημερομηνία: 30-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν η ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων, στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Κρέστενα. Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών του συλλόγου, κατά την εκλογική διαδικασία προέκυψαν το νέο Δ.Σ. και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή για την διετία 2021-2023. Στην προεδρία συνεχίζει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Βλαχόπουλος, ενώ Άγγελος Κουής και Αλέξης Κωστόπουλος, που χρόνια τώρα προσφέρουν στον σύλλογο, είναι και αυτοί στο νέο σχήμα, όπως και άλλα μέλη από το προηγούμενο Δ.Σ..

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως ανακοίνωσε ο Ξενοφών, έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Βλαχόπουλος Ιωάννης

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου:

Τακτικά μέλη: Κωστόπουλος Αλέξανδρος, Κουής Άγγελος, Τουρής Ιωάννης, Αραβαντινού Μαρία, Αδαμοπούλου Ευαγγελία, Θανόπουλος Γεώργιος, Σταυρόπουλος Ξενοφών, Καρνάρος Αναστάσιος

Αναπληρωματικά μέλη: Παπαδόπουλος Παντελής, Μαντζαράπης Θεόδωρος, Ζαχαρόπουλος Λύσσανδρος.

Εξελεγκτική επιτροπή:

Τακτικά μέλη: Κομπορόζος Παναγιώτης, Τσουραμάνης Κωνσταντίνος, Νιάρχος Γεώργιος.

Αναπληρωματικά μέλη: Δρακόπουλος Αναστάσιος, Νανόπουλος Χαράλαμπος.

Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., προκειμένου να προκύψουν μεταξύ των μελών του η θέση του Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία.

Το νέο Δ.Σ. σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τα μέλη που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία και προσθέτει: «Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και αναγκαία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας και μας δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. To νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ως προς την εξυπηρέτηση των σκοπών και στόχων της ομάδας μας. Καθώς, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντα θα υπάρχουν υψηλότεροι και ευγενέστεροι στόχοι στους οποίους οφείλουμε να αποβλέπουμε».

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος