FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Πέλοπας 3-1: Αντίδραση με Πάρη Κωνσταντόπουλο!

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών με χατ-τρικ του Πάρη Κωνσταντόπουλου νίκησε 3-1 τον Πέλοπα Πύργου το Σάββατο στην Κρέστενα και επέστρεψε στις νίκες. Στο 3΄ ο Πέλοπας προηγήθηκε 0-1, από σέντρα του Κανελλόπουλου και κεφαλιά του Δαβουρλή. Στο 15΄ ο Ξενοφών ισοφάρισε. Μετά από φάση διαρκείας ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

Στο 35΄ ο Μπακατσέλος μπήκε από αριστερά και ανατράπηκε από τον Β. Πλατή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος και έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη ο Πέλοπας πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ξενοφών είχε οριζόντιο δοκάρι στο 60΄ με απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι και στο 65΄ έγινε το 3-1.  Μετά από σέντρα σουτ από δεξιά του Μάριου Παναγόπουλου και απόκρουση του Μικελόπουλου, ο Πάρης Κωνσταντόπουλος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας στο χατ-τρικ.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (67΄ Κουζής), Θ. Κωνσταντόπουλος (56΄ Μ. Παναγόπουλος), Αναμουρλίδης, Τσίτσος (75΄ Ηλιόπουλος), Μιλοσέσκι (67΄ Θ. Καλαντζής), Π. Κωνσταντόπουλος, Φούφουλας, Δημάκης, Μούτσος (56΄ Γ. Καλαντζής), Μπακατσέλος.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Β. Πλατής, Καλαθάς (70΄ Μπαχούρος), Παπαγεωργίου, Χριστακόπουλος, Δαβουρλής (76΄ Λιάβας), Λιαμπότης, Δ. Πλατής (70΄ Θ. Νικολόπουλος), Βασιλόπουλος (58΄ Δημητρόπουλος), Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος