FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Αρχαιρεσίες τη Δευτέρα – Το νέο Δ.Σ. θα αποφασίσει τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων, ενόψει της νέας σεζόν. Ύστερα από ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα, να λάβουν χώρα αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ., καθώς λήγει η θητεία της απερχόμενης Διοίκησης. Η νέα Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, στο Κ.Α.Π.Η. Κρεστένων, στις 9μ.μ..

Το νέο συμβούλιο, λοιπόν, θα είναι αυτό που θα πάρει όλες τις αποφάσεις σχετικά με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Δηλαδή, αρχικά, το αν θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες, και εν συνεχεία για το πλάνο της νέας σεζόν, τους στόχους, το μπάτζετ και το έμψυχο υλικό που μαζί με τον προπονητή, θα απαρτίζουν το νέο Ξενοφώντα.

Ο Ξενοφών προκειμένου να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχει ανάγκη τη στήριξη περισσότερων ατόμων από την περιοχή, καθώς οι απαιτήσεις σε εθνική κατηγορία είναι σαφώς μεγαλύτερες. Και από το μέγεθος της στήριξης τις επόμενες μέρες και δη την ενεργή συμμετοχή στη νέα Γενική Συνέλευση, θα εξαρτηθεί το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα δρέψουν τους καρπούς της φετινής επιτυχίας, συμμετέχοντας στο εθνικό πρωτάθλημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με την «υστεροφημία» του Α.Ο. Ξενοφών.

Βεβαίως, δεν τίθεται θέμα για το αν υπάρχει ή όχι επιθυμία η ομάδα να συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική, αλλά το οικονομικό δεν παύει να αποτελεί «ακίδα» για κάθε ομάδα κωμόπολης. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες της Κρέστενας και γενικότερα οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής, θα πρέπει να συνεισφέρουν όπως μπορεί ο καθένας στο νέο εγχείρημα του Α.Ο. Ξενοφών. Διαφορετικά η Α΄ τοπική θα είναι για άλλη μια χρονιά ο χώρος ύπαρξης της ομάδας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος