FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών: Έναρξη προετοιμασίας με δυνατό ρόστερ

Ημερομηνία: 05-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών ξεκίνησε και αυτός την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα, με τους Ντέγιαν Μιλοσέσκι-Νίκο Αντωνόπουλο να έχουν να διαχειριστούν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πέρα από τους παίκτες που παρέμειναν (οι περισσότεροι, αν εξαιρέσουμε τους Κολόκα, Γαλανόπουλο), η ομάδα της Κρέστενας έχει αποκτήσει τους Γ. Παναγόπουλο, Γ. Καλαντζή, Τσίτσο, Κακολύρη, Μυλωνά, Θ. Καλαντζή, Κόκκινο, Χρ. Πλατή, Σκουζή και Κουζή, ενώ επέστρεψε στα γκολπόστ ο εξαιρετικός Κώστας Κουτρουμπής. Και οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα…

Ως εκ τούτου, ο Ξενοφών θα είναι πολύ δυνατός και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν οι Μούτσος, Π. Κουτσογιαννάκης, Διονυσόπουλος, Μπατζάκας, οι οποίοι θα ενσωματωθούν από αύριο.
Το προπονητικό τιμ έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 8 Αυγούστου, κόντρα στον Πέλοπα Πύργου εντός έδρας. Τα επόμενα είναι τις 16 του μηνός στο Τραγανό με τη Νίκη, στις 22/8 με τη Θύελλα εντός, στις 26/8 με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας εντός και στις 2 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΒ στη Βάρδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος