FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ. 1-0: Κρατάει το μηδέν, παίρνει τα τρίποντα!

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πήρε το ντέρμπι με τη Δόξα χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ για τέταρτη αγωνιστική κι έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Ξενοφώντα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α΄ ημίχρονο και να απειλεί με ένα απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι στο 30΄, το οποίο απέκρουσε ο Κανελλόπουλος σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, από στημένη μπάλα, έγινε το 1-0 για την ομάδα της Κρέστενας. Ο Μπακατσέλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Αναμουρλίδης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Δόξα, η οποία παρατάχθηκε χωρίς Παπαδάτο, Σαρανταυγά, έγινε πιο επιθετική για να απαντήσει στο γκολ, αλλά είχε μόλις δύο φάσεις όλες κι όλες, κι αυτές χωρίς να αποτελέσουν ιδιαίτερη απειλή για τον Κουτρουμπή. Στο 55΄ ο Παντελής πήγε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος στην άμυνα του Α.Ο. Ξενοφών, έβαλε την κόντρα στην απομάκρυνση του Κόκκινου, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και μπλόκαρε εύκολα ο Κουτρουμπής. Και στο 70΄ ένα σουτ του Μηλαδόπουλου κόντραρε στον Δημάκη. Ο Ξενοφών ήταν απειλητικός στην αντεπίθεση και στο 65΄ ο Μπακατσέλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κανελλόπουλο, όπως λίγο αργότερα και ο Μούτσος. Στο 85΄ η κεφαλιά του Φούφουλα από εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπόπουλου έφυγε άουτ και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Κόκκινος, Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Μιλοσέσκι (72΄ Χαραλαμπόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος (68΄ Θ. Καλαντζής), Γ. Καλαντζής (68΄ Δημάκης), Θ. Κωνσταντόπουλος (55΄ Φούφουλας), Μούτσος, Μπακατσέλος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Χρυσανθόπουλος, Τσίτσαρης, Πυρρής, Κόσκορης (81΄ Ανδρέου), Σδρόλιας (83΄ Φωτόπουλος), Παντελής, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος