FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αλφειός 2-0: Εύκολα η πρώτη νίκη

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών έφτασε σε μια δίκαιη νίκη επί του Αλφειού με 2-0 το Σάββατο στην Κρέστενα καθώς είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ απέναντι στον ανεμικό επιθετικά Αλφειό. Μόλις στο 6΄ ο Ξενοφών ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μούτσου. Στο 9΄ ο Τσαντίλης εκτέλεσε κόρνερ και το σουτ του Δρογγίτη πέρασε λίγο άουτ. Στο 20΄ ο Μιλοσέσκι  πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Βυθούλκα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36΄ ο Μπακατσέλος έφυγε μόνος από αριστερά «έκοψε» στον επερχόμενο Πάρη Κωνσταντόπουλο που με «κεραυνό» έκανε το 1-0.

Στο 54΄ σουτ του Μπακατσέλου μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 57΄ απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι, απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας. Στο 60΄ ο Γ. Καλαντζής πάσαρε στον Μπακατσέλο από αριστερά, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 70΄ ο νεοεισελθών Θανάσης Καλαντζής ανάγκασε τον Βυθούλκα σε δύσκολη απόκρουση σε κοντινό σουτ και στο 89΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μπακατσέλος σούταρε στο δοκάρι από το ύψος του πέναλτι. Στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαραλαμπόπουλος.

Διακρίθηκαν από τον Ξενοφώντα οι Μπακατσέλος, Γ. Καλαντζής, Δημάκης και Μυλωνάς και από τον Αλφειό κορυφαίος ήταν ο Βυθούλκας και καλοί επίσης οι Δ. Νικολόπουλος, Αβραμόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Θ. Κωνσταντόπουλος (65΄ Θ. Καλαντζής), Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Μιλοσέσκι (61΄ λ.τρ. Χαραλαμπόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Γ.  Καλαντζής, Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος.

Αλφειός: Βυθούλκας, Πρίφτης (84΄ Π. Νικολόπουλος), Ν. Νικολόπουλος (46΄ Λιαρόπουλος, Τσαντίλης, Δρογγίτης, Τεκερλέκης, Ραυτόπουλος, Αβραμόπουλος, Πεσκελίδης, Δ. Νικολόπουλος, Αγριδιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος