FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αίας 3-2: Επέστρεψε στα τρίποντα

Ημερομηνία: 21-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε 3-2 τον μαχητικό Αίαντα Γαστούνης το Σάββατο στο Καλλίκωμο και μετά από τρεις συνεχείς ισοπαλίες επέστρεψε στα τρίποντα και περιμένει το σημερινό ντέρμπι του Ενιπέα με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως για να μάθει τη βαθμολογική απόσταση από την ομάδα του Λαντζοΐου.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο ο Μπουτσικάκης κέρδισε τις κόντρες και o Κωνσταντόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 23΄ ο Αίας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Γιαννακόπουλος σέντραρε, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος πλάσαρε στην κίνηση και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, στο 43΄ η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ισοφάρισε με ένα απίθανο γκολ του Παναγιωτόπουλου. Με πλάτη από 25 μέτρα και πλάγια, γύρισε κι έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» της εστίας.

Στην επανάληψη ο Ξενοφών μπήκε δυνατά. Στο 47΄ το πλασέ του Κωνσταντόπουλου, απέκρουσε με τα πόδια ο Φλίγκος και στο 55΄ ο Μούτσος βγήκε τετ-α-τετ από ασίστ του Μπουτσικάκη, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 58′ ο Κωνσταντόπουλος ανατράπηκε από τον Μπελεκούκια μέσα στην περιοχή  και ο Μούτσος ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το  2-1.

Στο 78′ είχαμε νέα ανατροπή του Μούτσου από τον Μπελεκούκια, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος, απέκρουσε ο Φλίγκος, αλλά στην επαναφορά ο Δημάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-1). Στο 85΄ ο Αίας μείωσε σε 3-2 με κοντινό πλασέ του Μπράβου και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι τέλους.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (79′ Ηλιόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος (90+′ Ζαπάντης), Π. Κουτσογιαννάκης (62′ Χαραλαμπόπουλος), Μούτσος, Μιλοσέσκι, Μπουτσικάκης (74′ Παναγόπουλος).

Αίας: Φλίγκος  Ν. Νικολόπουλος (70′ Κοκολάκης), Ζώντος, Μπελεκούκιας, Κλάδης, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας (80′ Λαγανόπουλος), Μπράβος, Παναγιωτόπουλος, Ηλ. Νικολόπουλος, Ραυτόπουλος (79′ Κορκός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος